Onze geweldige service staat voorop

Focus Beauty
& Spa

Welkom op de website van Focus Beauty & Spa. 

Welkom bij onze salon

Bij ons staat resultaat centraal

Bij Focus Beauty & Spa besteden we veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van onze schoonheidsbehandelingen, de hygiëne van onze faciliteiten en de service zoals onze klanten die ervaren.

Wanneer u kiest voor Focus Beauty & Spa, bent u er dus van verzekerd dat u wordt behandeld door gediplomeerde specialisten die alleen werken met topproducten van bekende merken.

Kom ontspannen in onze salon

Bekijk al onze behandelingen

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialist voert in de beautysalon diverse gezichtsbehandelingen uit. Uniek in de regio is dat onze salon de ‘Eclat+ LED-lichttherapie behandeling’ aanbiedt. Deze lichttherapie-methode is een goede en bewezen behandeling voor anti-aging en diverse huidproblemen.

Pedicure

Manicure

Voetenbehandeling

Gezichtbehandeling

Massages

Video afspelen

Mooie nagels en geen last meer van pijnlijke klachten, zoals eelt of likdoorns? Dan biedt een behandeling bij de pedicure uitkomst. Een pedicure is een behandeling van de voeten en deze bestaat bij Focus Beauty & Spa in Den Haag uit de verzorging van nagels, nagelwallen, het verwijderen van overtollig eelt, verschillende soorten likdoorns zoals eeltpit en/of eksterogen, schimmel nagels en ingegroeide nagels. De behandeling van uw keuze wordt altijd afgesloten met een korte massage. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor het laten toepassen van voetreflectie; hierbij worden de drukpunten gestimuleerd om het lichaam in balans te brengen.

Zijn uw handen en nagelriemen ruw en droog geworden? Met een manicure behandeling bij Focus Beauty & Spa in Den Haag lost u dit op en brengt u uw handen weer in goede conditie. De behandeling door een manicure bestaat ui een ontspannende verzorging van uw handen, nagelriemen en nagels. Reinigen van de handen en het losmaken en terugduwen van de nagelriemen. Ook het zetten van gel en acryl nagels behoort tot de mogelijkheden, zie voor meer informatie de Nagelstudio-pagina. Afspraak maken voor pedicure of manicure

 

Er zijn diverse gezichtsbehandelingen mogelijk. Onze basis gezichtsbehandeling duurt 60 minuten en bestaat uit: reiniging, epileren en bovenlip harsen, vapozone, diepreiniging, comedonen en millia, massage gezicht – nek – decollete, intensief vocht masker, oog masker en dagverzorging. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze behandeling uit te breiden, bijvoorbeeld met een fruitzuurbehandeling.

Voor alle analyses en behandelingen werken we met de uitstekende producten van Dr. Eckstein. De producten van het in 1949 opgerichte Dr. Eckstein zijn ontwikkeld vanuit de visie om cosmetische producten met natuurlijke ingrediënten te maken. Met deze instelling is het bedrijf tot aan de dag van vandaag in staat ‘het beste uit de natuur’ te gebruiken in de verzorgingsproducten voor uw huid.
Daarbij is altijd de insteek geweest om natuurlijke processen van de huid, zoals herstelvermogen en beschermende eigenschappen, te waarborgen of te stimuleren met natuurlijke ingrediënten. Daarom worden er in de producten van Dr. R.A. Eckstein geen minerale oliën en kleurstoffen toegevoegd. Natuurlijk is Dr. R.A. Eckstein proefdiervrij!

Focus Beauty & Spa

Jij bent jezelf een verwenmoment verschuldigd!

Bezoek onze salon voor een heerlijke ontspannen dag. 

© 2023 Alle rechten voorbehouden, Niets op deze website mag zonder uitdrukkelijke toestemming van focus beauty & spa worden gekopieerd dan wel worden verspreid. Design, seo by www.bulldata.nl